Barion Pixel
Briel éxr Design

fimo polymer clay- és műgyanta ékszerek

 

Az üveglencsés medálok mellett, a fimo ékszerekkel találkozhatsz leginkább a Briel éx’R Design termékei között.

Először is, nézzük, mit takar pontosan a név.  Polymer clay – én a leírásokban így említem azt az agyagszerű, kiégethető modellező anyagot – amit hétköznapi nevén ékszer gyurmának hívnak. Polimer agyagnak, illetve süthető, kiégethető gyurmának is nevezik, ami mutatja, hogy ezt az anyagot formázás után bizony ki kell égetni, úgy nyeri el végleges formáját.

Azért használom szívesebben a polymer clay nevet, mert felhasználási lehetőségeit, a sokszínűségét, az értékállóságát tekintve egy olyan becses anyag ez, amit nem szívesen „süthetőgyurmázok” le. Számomra ennél sokkal értékesebb, és ha lehet ezt mondani egy anyagra: tiszteletreméltóbb. A FIMO pedig nem más, mint a márkanév, ezt a fajta polymer clay-t használom az ékszerkészítés során, ezt találtam a legmegfelelőbbnek.

A műgyanta pedig egy új irány a Briel éx’R történetében, a maga milliónyi felhasználási módjával mondhatni a lehetőségek tárháza nyílt meg…

 

Ásvány- és porcelán gyöngyös ékszerek

Nyakláncok, fülbevalók, karkötők, szettek akár fémmentes változatban is.

Üveglencsés- és üveggyöngyös ékszerek

Brossok, nyakláncok, fülbevalók, gyűrűk újrahasznosított anyagokból is.

FIMO típusú polymer clay- és műgyanta ékszerek

Minden ékszer kategóriában  nikkelmentes és nemesacél kivitelben is.

ÚJDONSÁGOK ELSŐKÉZBŐL

Ha Te is elsők között szeretnél értesülni az újdonságokról, újabb egyedi ékszerek megjelenéséről, Briel éxR hírekről és akciókról, kérj információt!