Barion Pixel
Briel éxr Design

Ásvány- és porcelán gyöngyös ékszerek

 

Az ásványokat – ezoterikus jelentőségük és gyógyító, segítő hatásaikon túl – különleges esztétikai élményt nyújtó megjelenésük miatt kedvelem.

Nagyon szeretem velük feldíszíteni a nyakékek láncát, ötvözve akár üveg-, porcelán-,vagy fém gyöngyökkel, köztesekkel. Természetesen nem maradhatnak el az ásvány karkötők sem, melyek igen népszerűek, én azonban ezeket is vegyesen, egyéb gyöngyökkel kombinálom, és így van ez a Briel éx’R fülbevalóival is.

Az ékszerkészítés során legszívesebben a következő ásványokat használom: hegyikristály, jáspis, achát, turmalin (sörl), gránát, rózsakvarc, topáz, türkiz.

Amellett, hogy csodaszépek, nagyon jó velük dolgozni. Az elkészített ékszert beragyogja fényük, még ha egy kevésbé fényes felületű, matt ásványról is van szó.

Hasonlóan kedvelem a porcelán gyöngyöket, kerámia alapanyagokat, pl. egy roppantott üvegfelületű kerámia kabosonnal készített medál látványa, a mai napig el tud varázsolni. Te is így vagy vele?

 

Ásvány- és porcelán gyöngyös ékszerek

Nyakláncok, fülbevalók, karkötők, szettek akár fémmentes változatban is.

Üveglencsés- és üveggyöngyös ékszerek

Brossok, nyakláncok, fülbevalók, gyűrűk újrahasznosított anyagokból is.

FIMO típusú polymer clay-és műgyanta ékszerek

Minden ékszer kategóriában  nikkelmentes és nemesacél kivitelben is.

ÚJDONSÁGOK ELSŐKÉZBŐL

Ha Te is elsők között szeretnél értesülni az újdonságokról, újabb egyedi ékszerek megjelenéséről, Briel éxR hírekről és akciókról, kérj információt!